Apartamenti 3

Apartament 3 / 171 m2

Niveli 1
Dhomë Dite 36m²
Kuzhina me tryezari 18m²
2 Dhoma të Fjetjes
Banjo komplete
Depo
2 Ballkona

Niveli 2
Dhomë e fjetjes Master me
Garderobë, Banjo dhe 2 Ballkona