Foleja

Objektii I “FOLESË” I ka vetëm tri banesa në kat. Secili objekt ka katër etazhe me nga tri banesa, ndërsa në dy katet e fundit janë planikuar tri banesa Ekskluzive nën çati me dy nivele.

Sipërfaqja e banesave sillet prej 64.6m2 deri 106.5 m2 dhe atë dy deri në katër dhomëshe si dhe Apartamentet nën çati prej 132m2 deri 152m2. Tre objektet janë të projektuar duke u mbështetur në standardet e EU-së dhe kanë nivele të garazheve të destinuara për garazhim të automjeteve të cilat shfrytëzohen nga banorët.


AKUSTIKË EFEKTIVE

INTIMITET

VENTILIM NATYRAL

KUZHINË ME ISHULL

KAMINA TË INTEGRURAR

PANELA SOLARËEFIÇIENCË

Sisteme bashkohore të dritareve Eçente:
- LOW E technology
- Triple Glazed
Roleta te Aluminit manuale dhe me teledirigjues në Apartamentet nën çati. Izolim Akustik në dysheme dhe muret ndarëse ndermjet banesave. Kamina të integruar në Apartamentet kryesore.

Sistem Solar për sigurimin e ujit Sanitar
Sistem individual dhe kolektiv të ngrohjes
Shfrytezimi I ujit Atmosferik për ujitjen e gjelberimit të KompleksitPRODHUES LIDER
Vendparkingje nëntokesore
Dyer të qëndruseshme ndaj zjarrit.
Dyer të brendshme dhe të hyrjes së klasit të parë.
Sistemet e fundti të ujësjellësit dhe kanalizimit
Sistem Gjerman të instalimeve Elektroenergjitike